sunnuntai 28. helmikuuta 2010

If you can't hit the shops...

Shoppaa netissä! Olen niin pitkään ollut keskittyneenä kaikkeen aivan muuhun kuin vaatteisiin, joten oli odotettavissa, että kaipuu takaisin niiden pariin tulisi mielettömällä rytinällä. Koska aikaa tai muutenkaan mahdollisuutta päästä kauppoja koluamaan ei tällä hetkellä ole, olen tyydyttänyt shoppailuhimoani tekemällä viikonlopun aikana aivan järjettömän kokoisen tilauksen H&Mlle. Tilauksen suuruutta perustelen sillä, että haluan kokea sen usein nettishoppailussa katoavan sovittelukokemuksen, jonka saan nyt kun tilaan lähes kaiken mitä haluan ja lähetän sitten takaisin ne tuotteet, mitkä eivät sitten nappaakaan ihan täysillä. Tiedän, aika riskihommaa, jos käykin sitten niin että tykkää kaikesta, mutta aion olla tiukkana!

Koko järkkyison tilauksen sepostaminen olisi ehkä jo hieman nolostuttavaa, mutta kokosin kaksi kollaasia niistä kivoimmista ja mielenkiintoisimmista jutuista. Enjoy.
Kuten huomaatte, olen vihdoin ja viimein antanut itselleni luvan ostaa farkut! Tämä ostoshan on ollut kieltolistallani raskauden levittämän pyllyosaston seurauksena. Vaaka alkaa kuitenkin pikkuhiljaa näyttää sen verran siedettäviä lukemia, että uskallan jo vetää jalkaani muutakin kuin legginsejä ja sukkahousuja. En tiedä tarvitseeko muita ostoksia edes selittää, farkkushortsit nyt ovat ihan ehdoton juttu kesällä, raitat-paidasta ja söpöistä ballerinoista puhumattakaan. Mutta hetkinen, nehän on ruskeat! Kyllä, minunkin mieleni muuttuu välillä, ja jostain syystä olen tänä keväänä alkanut mustien ja harmaiden juttujen sijasta himoita ruskeaa, beigeä, kittiä...

...joita löytyy vielä enemmän tämän kollaasin puolella. Kitinväriset purkkarit ovat jotenkin niin ihanan nostalgiset, että ne oli pakko klikata mukaan. En voinut myöskään ohittaa ikisuosikkiani mustavalkoraitaa - varsinkin kun se iskeytyi verkkokalvoilleni kesän ehkä trendikkäimmässä pituudessa ja vieläpä mitä lompakkoystävällisimpään hintaan!

Ajattelen aina toiveikkaasti, että kevät alkaa syntymäpäivästäni ja silloin voi hyvällä omallatunnolla alkaa ihan oikeasti odottaa kesäntuloa. Niinpä odotankin optimistisesti, että kun huomenna herään, paistaa ulkona aurinko täydeltä terältä, räystäät tippuvat vettä ja kevättirpat sirkuttavat kilpaa keväisiä säveliä. Siinäpä olisikin ehkä paras syntymäpäivälahja!

Koska ihan oikeasti, kyllä tämä talvi on jo nähty ja kesän olisi jo aika saapua. Vaatevarustelukin alkaa olla jo niin hyvällä mallilla kesää varten. Ei enää lunta, jooko!!

ps. Niinhän siinä sitten muuten kävi, että helmikuussa en ostanut mitään vaatteisiin, kenkiin tai asusteisiin liittyvää. Näitä tässä postauksessa mainittuja en nimittäin laske, ennen kuin lopulliset ostopäätökset on tehty ja raha vaihtaa omistajaa.

3 kommenttia:

  1. Miksi mä en löydä tuota raitamekkoa h&m:n sivuilta? Onko se edes vielä myynnissä?

    VastaaPoista
  2. Muistaakseni klikkasin mekon tilaukseen Dividedin puolelta... Katsopa vaikka vielä sieltä, jos löytyisi! :)

    VastaaPoista
  3. Hei Johanna! Jos et muuten löydä mekkoa, niin tarkistin sen tuotenumeron: se on 29-9685! :)

    VastaaPoista