perjantai 22. tammikuuta 2010

What to do with my sarees?

Intiaan suuntautuneelta työmatkalta on kaappini pohjalle jäänyt lojumaan kaksi kaunista, mutta niin kovin toimetonta saria. Olen kovasti miettinyt mitä niille voisin tehdä, jotta nämä ihanat kankaat pääsisivät oikeasti käyttöön. Sisustukseemme ne eivät sovi, joten jonkinlaisten vaatekappaleiden väsääminen jäänee ainoaksi vaihtoehdoksi. Vaan mihin käyttää näin prameaa kangasta, kun oma arkityyli on kaikkea muuta kuin sitä?

Minulle käy usein niin, että parin päivän toimettomuus alkaa pian kääntyä hurjaan luovuuspuuskaan. Huomasinkin eilen, että sarini ovat oiva helpotus tällaisen puuskan iskiessä. Niillä voin nimittäin muotoilla niin paljon ja niin rönsyillen kuin haluan, ikuistaa luomuksen, purkaa sen ja tehdä taas uuden. Aikaa ei kulu mihinkään tylsään, kuten ompeluun, ja ei tarvitse tuntea paineita siitä, että tärvelisi jotain lopullisesti. Ehkä näitä muotoiluharjoituksia jatkamalla saan joku päivä aikaiseksi jotain sellaista, jonka haluankin sitten saattaa ihan loppuun asti, oikeaksi vaatteeksi. Ehkä en. Sillä asialla ei ole mitään väliä, sillä pelkästään se, että saan vain muotoilla, on aivan järjettömän kivaa.
Jos olisin pikkuruinen ja pienen juhlamekon tarpeessa, saattaisin hyvinkin toteuttaa tämän ensimmäisen muotoilutekeleeni. Onneksi en ole, vaan saan jatkaa itseni hauskuuttamista tekemällä näitä lisää. :)

3 kommenttia:

  1. Kaunis!! Mullakin on yksi sari ja olen miettinyt mitä tehdä sen kanssa... Musta silkki näyttäisi upealta mutta enpä osaa tehdä omalleni yhtään mitään. :(

    Tämä on joka tapauksessa todella upea!

    VastaaPoista
  2. Karolina: Kiitos, kiitos :) Saa nähdä saanko minäkään oikeasti koskaan mitään tehtyä näistä, mutta ainakin on kiva leikkiä :)

    Anonyymi: Ränks.

    VastaaPoista