keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Vinkkejä, pliis!


Olette ehkä huomanneet, että varsinkin viimeaikoina olen kovasti tykännyt tehdä ostoksia nettikaupoissa. Kun on kotona pienen ihmisen kanssa, on paljon kätevämpää ja vähemmän stressaavaa istuskella koneella päiväunien aikaan ja katsella kaikkea ihan omassa rauhassa, kuin pakata poika vaunuihin ja tuskaisena hikoilla ahdistavissa kaupoissa kun vähän väliä saattaa pieneltä mennä hermot, uni loppua kesken, maitojano yllättää tms. "kivaa".

Mutta mutta, olen ehkä vähän kyllästynyt selailemaan aina vain samoja kauppoja ja kuulisin mielelläni vinkkejä hyvistä, mielenkiintoisista ja toimivista nettikaupoista. Ensisijaisesti kiinnostavat eurooppalaiset nettiputiikit, USAsta tulevista tavaroista kun saa aina maksella veroja ja tulleja, mikä lisää ostosten hintaa aika huimasti.

Joten, vinkkejä please! :)

Kuva

5 kommenttia:

  1. En tiedä, ovatko nämä jo tuttuja, mutta kokeile esim. www.promod.eu, www.yoox.com, www.dress-for-less.comk. Joo ja ihania lastenvaatteita löytyy tanskalaisista ja ruotsalaisista kaupoista, esim. trendybaby.se, babyshop.se, filabel.dk, jos sellaiset sattuu kiinnostamaan :)

    VastaaPoista
  2. Hups: Hei, kiitos! Enpä olekaan tainnut tutustua aiemmin näistä mihinkään! Jei, kiva päästä penkomaan uusia tuttavuuksia.

    VastaaPoista