keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Suunnitelmat uusiks!

Asoksen tilaus tupsahti ovellemme maanantaina ja niinkuin vähän pelkäsinkin, kävi niin, että ensi sunnuntaisiin ristiäisiin suunnittelemani mekko on liian pieni. Kyllähän se menee kiinni jopa ihan taistelemattakin, mutta kun mallin ei kuulu olla mikään makkarankuori, on turha edes haaveilla että alle viikossa timmiyttäisin itseni siihen sopivaksi. No, onneksi ristiäiset kuuluvat kategoriaan "pienet perhejuhlat", joten voin aivan hyvin pukeutua vaikkapa tähän myös maanantaina saapuneeseen, heti lempivaatteen asemaan päätyneeseen tunikaan: Paitatunika Asos, alla toppi Gina Tricot, legginsit Vila, laukku Calvin Klein.

Toivon että arvon lukijani ovat kohteliaasti huomioimatta tuon ihanan pönötykseni, joka saa minut näyttämään siltä kuin olisin taas raskaana. En ole.

Mutta voi että miten ihastuinkin tähän paitatunikaani. Pitkän mustaharmaan kauden jälkeen valkoinen tuntuu ihanan raikkaalta ja keväiseltä. :)

2 kommenttia:

 1. Tunikan malli on kyllä tosi nätti ja valkoisesta tulee niin keväinen mieli! Hyvin sopii "pieniin perhejuhliin" :)

  Mekon kanssa kannattaa tosiaan odottaa pikku hetki, ainakin itselläni paino hupsahti huomaamatta puolen vuoden kohdalla jo alipainon puolelle kun elo oli vilkasta ja maitobaari auki 24/7 ;)

  Voi hitsi, mun asoksen tilaus ei VIELÄKÄÄN ole tullut, on viipynyt matkalla nyt tasan kaksi viikkoa. Saapa nähdä, tuleeko edes, sitten kyllä harmittaa, sillä tilaamiani pöksyjä ei ole enää saatavilla koossani. Mur mur!

  VastaaPoista
 2. Lilou: :) Joo, mullakin on ihan mukavasti alkanut paino laskea. Tulee aina sellaisia kivoja parin kilon humahduksia alaspäin kun ehkä viikon välein käväisee puntarilla :)

  Pahiten toi mekko kiristääkin just tän maitobaariosaston kohdalta... Huoh, toivon hartaasti että kuppikoko alkaa kiristyä sitten kun lopulta laitan baarin hanat säppiin.

  Tosi kurja ettei sun tilaus ole vielä perillä, meillä näissä tais kestää viikon, jos en ihan väärin muista. Välissä tosin tuli sähköpostia, että saattaa viivästyä sääolosuhteiden vuoksi, mutta meidän paketti oli näihin aikoihin jo Tanskan puolella, joten Britannian säällä ei enää ollut merkitystä. Toivotaan että sun paketti on vaan sään takia jossain jumissa, eikä niin ettei se olisi tulossa ollenkaan!

  VastaaPoista