torstai 7. tammikuuta 2010

Pukeutumisneuvontaa... itselle

Dear Me,

Voisitko pikkuhiljaa oppia sen pukeutumisen perussäännön: "Pukeudu vartalotyyppisi mukaan"? Voisit myös huomata, että vartesi ei ole ollenkaan niin norja ja notkea, kuin silloin 15-kesäisenä, jolloin allaoleva siluetti oli sinulle huomattavasti passelimpi. You got curves, woman (and some belly too)! - ja niitä kurveja ei tämä kombinaatio, jossa välipäivien aleihin erehdyit, imartele ei niin yhtään. Voisit miettiä vähän...

Niin kauan kuin ulkoiset rajasi piirtyvät näin laajalle, voit huoletta olla käyttämättä näin lyhyitä paitoja ja lantiota korostavia pöksyjä. Ei muuten haittaisi sekään, että lyhentäisit noin reilusti liian pitkät lahkeet.
t-paita HM, neule Primark, vyö miehen omaisuutta, farkut Bershka, tossut Adidas

Aina ei siis voi voittaa - en minäkään. Jotta todellisuus ei katoaisi, aion jatkossakin esitellä teille myös näitä epäonnistuneita asukokonaisuuksia. Voin kertoa, että näissä vaatteissa minulla oli koko shoppailureissun ajan erittäin epämukava olo, joten pysyn toistaiseksi taas tutussa ja turvallisessa linjassa - pilliä alle ja väljää ylle. Ei varmaan haittaa yhtään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti