tiistai 26. tammikuuta 2010

Keskittymisvaikeuksia ja vaatekaapin ykkönen

Meidän pikkuperheellämme on viime päivinä (ja varmasti vielä monena tulevanakin) ollut mielessä - ja itseasiassa jo ihan in action - niin suuria muutoksia, että mihinkään muuhun ei ole riittänyt aikaa saati keskittymiskykyä. Kun sormet hakeutuvat jatkuvasti näpyttelemään oikotie.comiin, voitte helposti arvata missä ajatukset liikkuvat. Eivät ainakaan ihan ensimmäisenä tässä blogissa.

Viikonloppuna vaatekaappiini pääsi kuitenkin livahtamaan sellainen aarre, että oli pakko tulla päivittämään tilannetta vähän teillekin. Sain nimittäin myöhästyneenä nimipäivä -ja aikaisena syntymäpäivälahjana juuri sellaisen rennon asiallisen jakun, josta olen jo jonkin aikaa haaveillut. Jee! Kiitos vielä kerran äidille ja kummitädille!

Lauantaista lähtien olen vetäissyt tämän päälleni joka päivä niin asuntonäyttöihin kuin pankkiin lainaneuvotteluihin ja kuin huomaamatta vaatteesta on tullut ykkössuosikkini. Millä muulla voisi rennon arkiseen farkut ja t-paita yhdistelmään saada niin nopeasti ja vaivattomasti särmää ja asiallista ilmettä kuin tällä jakulla? En usko että millään.


Vaikka jakku onkin viihtynyt päälläni nämä viimeiset neljä päivää, en minä kuitenkaan ole viihtynyt tai oikeammin ehtinyt olla paikallani sitä aikaa, että asukuvaa olisi saatu napsaistua. Siksipä esittelen sen teille nyt vaan näin. Näpsitään niitä asukuvia sitten paremmalla ajalla, kunhan mieli rauhoittuu ja asiat alkavat selkiintyä näiden asuntoasioiden kanssa.

Tack och hej - leverpastej!

2 kommenttia:

  1. Eipä muuta, kun että heräs kumma mieljhalu ehtiä vanhat Bertin päiväkirjat esiin.

    VastaaPoista