perjantai 8. tammikuuta 2010

Eka lupaus nurin...

Niinpä niin, kestihän sitä jopa viikon. Tänään nimittäin:... ja pahasti.

En vain kyennyt vastustamaan, kun postipoika tänään päivemmällä toi paketissaan seuraavanlaisia herkkuja: Olisin varmaankin selvinnyt, jos a) en olisi ollut supernälkäinen ja ruoka vasta tuloillaan uunissa b) paketissa ei olisi ollut työpäivieni pahinta kiusausta - Läkeroleja (töissä ollessani tyhjennän säännöllisesti toimiston karkkiautomaatin salmiakki-Läkerol-varastot). Seli, seli...

No, tehty mikä tehty. Voin kertoa, että uutuus-Läkerolit vetää lähes vertoja vanhalle salmiakki-suosikilleni. Muiden uutuusnamien maistelu on vielä vähän kesken (mutta tuskin tässä kauaa menee...). Kiitokset karkkilakon loppumisesta kuuluvat Leafille.

Kai tämä oli ihan odotettavissa... ei riitä itsekuri.

3 kommenttia:

  1. BUAHHAHHAAAAAA!!!! Ältsin hienoo, nastaa, makeeta. Miks Leaf lähestyi sinua tommosella paketilla? Miks ei meitä? nimim. En edes lakossa, mutta silti ei vaan namit maistu, muahhah!

    VastaaPoista
  2. No kiitti vaan kannustuksesta :b. Ei Leaf suoraan, vaan viestintätoimisto Hill&Knowlton. Ja varmaan siks, et oon niin pläski, pläski... Mutta pitää olla jotain mitä keinuttaa a-haa, a-haa, a-haa. Onnea lakottomuudelle.

    VastaaPoista
  3. No hei, eihän kukaan tuohon sun lakkoon oikeesti uskonut, sori nyt vaan :P :D

    VastaaPoista