lauantai 9. tammikuuta 2010

Canvasta kesäksi?

Olen kuulkaa ihan tosissani nyt aloittanut sen kesästä haaveilemisen. Kun ulkona alkaa olla jo tällaisia kauniin aurinkoisia päiviä, tuntuu sen tuleminen koko ajan vaan todellisemmalta. Joo joo, tiedän kyllä että siihen kuluu vielä melkoinen tovi, mutta silti pohdiskelin tänään yhtä akuuttia tarvetta ensi kesään - laukkua. Jo viime kesänä oli tarkoitus hankkia jokin vähän kesäisempi laukku, mutta pikkuihmisen saavuttua ei yhtäkkiä ollutkaan aikaa saati kauheasti jaksamista etsiskellä uutta veskaa. Piti siis jaksaa hiostavan kuuman ja epäkesäisen mustan marc by marc jacobs-nahkalaukkuni kanssa.

Ensi kesää en aio hikoilla nahkalaukku kainalossa. Ei, haluan jotain kepeää ja kesäisen raikasta. Lisäksi laukun täytyy olla riittävän suuri, niin että sinne mahtuu sekä omat kamat, että Pumpulan tarvitsemat härpäkkeet. En nimittäin halua enää roikottaa sitä räikeän vihreää Libero-kassia mukanani missään. Kyseiset kriteerit täyttäisi aika mainiosti seuraavat kaksi aleista löytynyttä canvas-kassia - yllättäen marc by marc jacobsia molemmat...
Mallihan näissä molemmissa on sama, mutta ilmeisesti ylempi on hieman suurempi kooltaan. Se näyttää minusta harmaalta, mikä olisi minulle erittäin mieluisa väri, mutta luisaviaroma.comin mukaan oikea väri on "dark green", joten en ehkä uskaltaisi uhrata 114 euroa, jos väri ei sitten olisikaan kiva. Punainen vaihtoehto yllätti minut aivan täysin. Jostain syystä ihastuin siihen aivan mielettömästi ja voin jo nähdä sen piristämässä muuten niin yksitoikkoisen värisiä vaatteitani. Ehkäpä punaista asustetta olisi helpompi käyttää kuin punaista vaatetta? Myös hinta puhuisi tämän vaihtoehdon puolesta, se kun on alessa 95€, mikä mahtuu vielä oman kipurajani sisälle.

Tietäisiköhän kukaan kuinka hyvin ylemmän laukun väri vastaa todellisuutta? Ostopäätös olisi varmaan tehtävä melko pian, mikäli aion oikeasti saada näistä kumpaakaan. Aletuotteet kun tuppaavat loppumaan nopeasti. Nämä molemmat löysin siis luisaviaroma.comista.

7 kommenttia:

 1. Punanen näyttää paremmalle :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo harmaa!!! Tahon myöskin tommosen. Mutta mistä ihmeestä tuo hinta on oikeen rävästy? En tunne kyseistä Markkua, mutta menis vähän itteensä. ps. There must be something wrong with a person who thinks thre´s something wrong with the ubercool Liberolaukku.

  VastaaPoista
 3. Pohdin tuossa lenkillä ollessa noita värejä, ja kyllä se vaan punanen alko kuitenkin käydä naamaan. Ehkä tuo "vihreä" on sellanen khakinvihreänharmaa, mikä olis kyllä kesällä aika hyvä. Ääääh, huomenna päätän.

  Anonyymi: Thanks for pointing out my flaws.

  VastaaPoista
 4. Näytti olevan nuo jo loppuunmyyty kyseisessä puljussa.

  VastaaPoista
 5. Kyllä mulla näyttää ainakin vielä että molempia olis 2 jäljellä... En vaan saa vieläkään päätettyä. Siis päätettyä että otanko tuon "vihreän" vai en. Punaisen hylkäsin jo.

  VastaaPoista
 6. Ota vuan ja tilaa mulle ja.

  VastaaPoista