tiistai 29. joulukuuta 2009

Winter basics from Topshop

Muutamia vuosia sitten, kun asuin Englannissa opiskelijavaihdossa, ihastuin Topshopin trendikkäisiin ja samalla (usein) laadukkaisiin vaatteisiin. Silloin tosin kävi useimmiten niin, että opiskelijabudjetilla kävin ensin Topshopilla vain ihastelemassa ja huokailemassa kivojen vaatteiden äärellä ja suuntasin sitten Primarkiin etsimään lähes samanlaisen, mutta tietenkin huonolaatuisemman kopion. Nyt, kun opiskeluajat ovat historiaa, voin suosiolla unohtaa Primarkin rätit, jotka parin kerran jälkeen hajoavat tai kulahtavat pesussa ja mennä suoraan sinne Topshopiin tekemään kunnollisia ostoksia.

Varsinkin näin ale-aikaan Topshopin sivuilta voi tehdä mahtavia löytöjä. Itselläni on aina tilaa kaapissa mukaville neuleille, joten vakavasti harkitsen seuraavan neulejoukkion kotiintilaamista. Hinnat kun ovat lähempänä sitä Primarkia, kuin tavallista Topshop-tasoa. Luonnonvalkoinen ladderstitch-neulemekko on 18 punnan hintaan aivan mahtava löytö. Tämä ei kaipaa seurakseen kuin yksinkertaiset legginsit ja kivat saappaat - ja tietenkin alle jonkun vähemmän läpinäkyvän topin tai paidan. Korutkin ovat turhia kun mekon pinta on noin mielenkiintoinen.
Niin kuin tiedättekin, on harmaa vaatekaapissani aina pop. Kun liiveistä onkin ollut puutetta, olisi tämä 15 punnan pitkävartinen ehdokas oikein mainio. Varsinkin kun pinta ei ole tavallisen tasaista, vaan ihanaa slubia!
Tiedän kyllä, että kaapissani on jo aika monta mustaa tunikaa ja neuletta. Silti uskon, että myös tämä vetoketjuin koristettu, varmasti maailman helppokäyttöisin neuletunika (£15) uppoaisi sinne vielä aika näpsäkästi. Eikös se kaappi kuitenkin kannata täyttää sellaisilla vaatteilla, joille varmasti löytyy käyttöä, olivatpa ne kuinka samanlaisia tahansa?
Ja mausteeksihan sinne voisi ujuttaa joukkoon minulle hyvin epätyypillisen värisen, mutta erittäinkin tyypillisen mallisen neuleen tuomaan pukeutumiseen vähän pirteyttä ja iloa kesän odotteluun! 12 punnan hinta ei mielestäni todellakaan ole liikaa.
Ja koska mitään näistä ylläolevista neuleista ei ihan sellaisenaan voi käyttää, löysin ratkaisuksi alesta myös alaosan - yltäpäältä niiteillä päällystetyt legginsit (£12). Omat legginsini alkavat suuren kulutuksen myötä olla hieman huonossa hapessa, joten kaappiini voisivat mahtua sekä mustat että harmaat niittipöksyt.
Vielä kun keksisi keinon, millä rahoittaa kaikki ale-haaveeni.... On se vaan tylsää, että rahat ovat vähimmillään juuri silloin kun vähälläkin rahalla saisi enemmän.

2 kommenttia:

  1. Hih, näinhän se on, että joulun jälkeen rahat on tiukimmillaan :) -itse jätin Topshopin alen tällä kertaa katseluasteelle, mutta Topmanista tilattiin miehelle neuletakki ja collari -juuri kun olin ehtinyt edellisen tilauksen antimet antaa joululahjaksi päivää aikaisemmin :)

    Tällä kertaa nettikauppojen aleista tilasin lapselle viime vuotiseen tapaan ruotsista Molo Kidsin haalarit, Asokselta muutaman kivan jutun itselleni ja miehelle, ja Nellyyn tein ensimmäistä kertaa tilauksen pääasiassa lastenvaatteita, ja yhden paidan itselleni, kun olivat puoleen hintaan ja sellaisia, jotka ostaisin vaikka täydellä hinnalla (heh, siis jos olisi rahaa :) -lisäksi kotiin tulee HM homen alesta torkkupeitto ja keittiöpyyhe, nyt saa nettishoppailu riittää, pois koneelta,hus!

    VastaaPoista
  2. Joo, koneella istuminen on näinä päivinä harvinaisen vaarallista. Ostohimo vaan kiihtyy sitä mukaa kun alennusprosentit nettikaupoissa kasvavat. Ja lisää vettä myllyyn luo jo haaveissa siintävät kevät ja kesä uusine pukeutumisjuttuineen... Oi voi, ei pitäisi, mutta taidan jatkaa Asoksen selailua... Ehkä tänään uskaltaudun myös verkkopankkiin tarkistamaan paljonko tililläni edes on rahaa...

    VastaaPoista