maanantai 7. joulukuuta 2009

Tehdään yhdessä hyvää!

Pari päivää sitten sain viestintätoimisto Hill&Knowltonin edustajalta sähköpostia aiheesta, joka on erittäin lähellä sydäntäni. Yhäkin melko tuoreena äitinä liikutun lähes kaikesta lapsiin liittyvästä. Sydämeni särkyy siitä tosiasiasta, että kaikki maailman lapset eivät saa yhtä hyvää hoitoa kuin oma Pumpulani - vaikka heidän äitinsä sitä varmasti haluaisivat. Nyt voimme kuitenkin tehdä edes pienen hyvän teon maailman lasten eteen.

Pampers ja UNICEF taistelevat rokote-kampanjallaan vastasyntyneiden jäykkäkouristusta vastaan. Pampers tukee UNICEFia kolmatta vuotta peräkkäin lahjoittamalla yhden jäykkäkouristusrokotteen jokaista myytyä UNICEF-logolla merkittyä Pampers-vaippapakkausta vastaan. Tänä vuonna jokainen suomalainen voi halutessaan osallistua kampanjaan lahjoittamalla rokotteen klikkauksella netissä.

Jokainen teistä voi siis tätä blogini otsikon alle ilmaantunutta banneria klikkaamalla lahjoittaa jäykkäkouristusrokotteen vastasyntyneelle. Kampanja on voimassa 1.12.2009–21.12.2009 välisenä aikana. Bannerin klikkaaminen ei ohjaa millekään nettisivulle, vaan pysyt edelleen blogissani klikattuasi.

Jokainen bannerin klikkaus kirjautuu laskuriin ja kampanjan päätyttyä minä saan tiedon kuinka monta lahjoitusta blogini avulla on tehty. Koska koen asian hyvin tärkeänä itselleni, lupaan että mikäli 500 klikkauksen raja saadaan kampanjan aikana blogissani rikottua, järjestän siitä teille kiitokseksi Yummy Mummy-blogin ihkaensimmäisen arvonnan. Ja palkinto tulee tietenkin olemaan hyvä!

Ei siis muuta kuin klikkailemaan!

2 kommenttia:

  1. Aion voittaa siun arvonnan!

    VastaaPoista
  2. Senkun! Pistän arvonnan käyntiin heti kunhan tuo kampanja päättyy. Ja tietenkin kunhan se 500 raja ylittyy myös.

    VastaaPoista