perjantai 4. joulukuuta 2009

Kylppärin uusi ilme

Se edelliskerran jouluverhojen silitys paisuikin sitten koko perheen kahden päivän supersiivoukseen ja kämpän joulukoristamisen aloittamiseen. Tähän sisältyi muun muassa varaston ja vaatehuoneen siivous, ikkunoiden pesu ja reissu Ikeaan. Kyllä. Kun meidän perhe siivoaa/järjestää, tehdään hommat niin perusteellisesti kun vaan osataan. Onneksi meidän tapauksessa on vielä niinpäin, että mies on meistä se vielä innokkaampi siivoilija, joten hommat etenevät, vaikka itse välillä puuhailisinkin muuta Pumpulan kanssa.

Ikea-reissun seurauksena saatiin kylpyhuoneeseen matto, jota siellä ei ollut koskaan aikaisemmin ollutkaan, ja kuvassa näkyvä horsma kippoineen. Voi että symmetriaa ja siistejä pinoja rakastava silmäni lepää tuota näkyä katsellessa. Jotain iloa perus-pöntölläistumiseen... No heh heh ja yäk.

Mutta on se vaan kumma miten mieli piristyy kun koti on siisti ja pienillä uusilla jutuilla maustettu. Ihanhan täällä viihtyy taas :)

2 kommenttia:

  1. MILLON Mr. O ja Mrs. L saapuvat siivoamaan miun residenssin??? Lupaan niin hoovetisti sukulaatia ja sipsulia siitä hyvästä!!! Ja ihan vaan hortonomin huomio, että taitaa tuo pikemminkin olla muratti kuin horsma...

    VastaaPoista
  2. No joojjoo, muratti muratti. Ollaan siivottunna nyt niin palajon ettei jaksa ennää.. Tai no, kahellaan jos oot kiltisti.

    VastaaPoista