maanantai 21. joulukuuta 2009

I'm back!

Onpahan takana taas yksi rankemmanpuoleinen viikko... Eipä ole paljon blogiin ehtinyt tai jaksanut keskittyä kun hoidettavana on ollut kipeä mies, huomionkipeä Pumpula, joulukortit,-ostokset,-siivoukset ja muut kiireet ja hössötykset. Huh huh...

Onneksi viime viikko on nyt onnellisesti takanapäin. Mies on ainakin melko terve, kortit on hoidettu, lahjat ostettu ja paketoitu ja eilen saatiin koti siivottua ja koristeltua. Kuusikin iskettiin jo paikoilleen ja ajattelin tänään sopivan hetken koittaessa koristella sen. Joulun rauha alkaa pikkuhiljaa peitota mielessä kiireen ja hössötyksen. Ihanaa.

Äidiltä saadun amarylliksen koristelin sopivankokoisen ruukun puuttuessa näin:

Missä vaiheessa muilla on jouluvalmistelut?

3 kommenttia:

  1. Hyvä, että palasit. Moon ollunna jo ihan huolissani... Siis aevan ihanan näkönen tuo amaryllishässäkkä, mutta en vaan pysty ymmärtämään, että sulla on jotain noinkin romanttisen näköistä kotonasi... Kiitoksemme postitse tulleesta joulutervehdyksestä!!!

    VastaaPoista
  2. No älä! Oon ehkä itekin vähän hämmästyksissäni... Ehkä tuo ukkokullan mieltymys kaikkeen maalaisromattiseen alkaa pikkuhiljaa tarttua. Kauankohan vie, että se oikeesti saa miut muuttamaan jonnekin maalle?!

    VastaaPoista
  3. Sepä se oliskin: "Hei äiskä, ei myö mihkään parsseloonaan lähetä. Myö männään Räyrinkiin!"

    VastaaPoista