lauantai 12. joulukuuta 2009

If I ever win the lottery...


KuvaEn varmaankaan ole ainoa, joka lauantaista lottokuponkiaan ruksaillessa on moneen kertaan miettinyt mitä niillä haaveissa siintävillä voittomiljoonilla tekisi. Varmaankin monella muulla olisi ensimmäisenä mielessä uusi auto, matkustelu ja velkojen poismaksu, helppo elämä ja loppuelämän leppoisat päivät. Minulla ei.

Jos minä voittaisin lotossa...

...saattaisin kyllä ensin vähän hurahtaa ja tehdä järjettömän shoppailureissun vaikka ihan kaikkiin muodin pääkaupunkeihin.

...ottaisin kuitenkin pian järjen käteeni ja toteuttaisin sen, mistä viimeksi torstai-iltana kyynelsilmin taas haaveksin - oman malliston. Minulle olisi aivan yksi ja sama tulisiko mallistostani senttiäkään myyntivoittoa tai muutakaan menestystä, kunhan saisin tehdä sen täysin omin ehdoin, täysin sellaiseksi kuin haluaisin, ilman mitään ulkopuolisia rajoitteita tai haittatekijöitä.

Mahtavintahan tietenkin olisi, jos mallisto ottaisikin tulta alleen, menestyisi ja voisin jatkaa ilman voittorahojen kuluttamista. Silloin voisin miettiä rahoilleni muutakin tekemistä.

...haluaisin nimittäin tehdä myös jotain epäitsekästä ja helpottaa rahoilla myös läheisteni elämää. Tietääkseni kukaan ei missään järjettömässä ahdingossa elä nytkään, mutta olisi ihana saada jakaa omastaan ja piristää muidenkin arkea toteuttamalla sellaisia haaveita, jotka rahalla on mahdollista saavuttaa. Siis ainakin velkoja veks ja matkoille mars koko konkkaronkka!

Mitä sinä tekisit, jos tänään napsahtaisi pari miljoonaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti