sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Cherry Blossom Girl...

Yksi ihanista joulupaketeistani sisälti huumaavan ihanantuoksuisen yllätyksen. The Body Shopin Japanese Cherry Blossom-sarjan suihkugeeli ja vartalovoide tuoksuvat juuri siltä, miltä haluaisin aina tuoksua - pehmeältä, makealta ja suloiselta. Mmmmm... Ihanaa.

Suihkun jälkeen suihkugeelistä jää iholle vieno kirsikankukkien tuoksu, jota voin vielä hieman voimistaa mahtavan hyvin levittyvällä vartalovoiteella. Haluaisin kuitenkin nauttia tuoksusta vielä pidempään kuin vain hetken suihkun jälkeen, joten luulenpa että minun on melkeinpä pakko käydä ostamassa itselleni jälkijoululahjaksi sarjaan kuuluva Eau de Toilette. Vartalovoikin näkyy löytyvän tämän sarjan valikoimasta, mutta luulenpa, että se jäisi hyvän vartalovoiteen vuoksi käyttämättä.

Jos et itse ole tähän sarjaan vielä tutustunut, niin suosittelen todellakin kokeilemaan. Itse en ole pitkään aikaan vieraillut The Body Shopin liikkeissä, mutta nämä tuotteet ovat niin ihania (ja kauniissa pakkauksissa), että ne houkuttavat lähtemään tutustumaan muihinkin uusiin ihanuuksiin.

Kuva

3 kommenttia:

  1. Olisit kyllä saanu sen öödetualetin, mutku ne oli LOPPU! Kiva kuitennii, että kelpasi!

    VastaaPoista
  2. Voe tokkiisa, kyllä kelepaa! Vielä kun suihkun jälkeen jätti sen kuorintaläpyskän leveesti suihkukoriin kuivumaan, niin kylppärikin tuoksuu nyt ihanalle! :)

    VastaaPoista
  3. Voi hitsi, pitää käydä nuuhkuttelemassa! Tykkään kovasti kirsikantuoksusta!

    VastaaPoista