maanantai 21. joulukuuta 2009

Aaton asu

Olen varmaankin noin koko joulukuun ajan pohtinut, että mitähän sitä pukisi ylleen jouluaattona. Asun tulisi olla samaan aikaan riittävän juhlava, että siinä kehtaisi mennä kirkkoon ja napottaa nättinä ruokapöydässä ja samaan aikaan riittävän rento, että siinä voi syödä kunnolla (=jokajouluinen ähky, jota en ikinä kykene välttämään) ja istua mukavasti telkkarin ääressä ja lahjoja jakaessa. Tänävuonna yksi lisäkriteeri on tietenkin se, että maitobaari on saatava suht helposti esille kohtuullisin väliajoin.

Viime viikolla lähdin ostoksille mielessäni jotain tällaista:
ja palasin kotiin mukanani jotain valkoista Gina Tricot´sta. Olisin kovasti halunnut ostaa jotain oikein joulunpunaista, mutta vaikka kuinka koettelin mekkoja ylleni, ei punainen näyttänyt enää yhtään "minulta". Sen värin aika oli joskus muinoin niin voimakas, etten enää osaa käyttää sitä ollenkaan. Ehkä joulunpunaiset huulet riittävät tuomaan jouluntuntua asuuni, jonka näette sitten kun olen sen ylleni saanut - siis jouluna! Luvassa on ehkä vähemmän juhlava kuin mitä ajattelin, mutta sitäkin mukavampi asu!

Millaisissa kamppeissa arvon lukijat viettävät joulua?

2 kommenttia:

  1. Itselläni on jo muutama potentiaalinen asu mielessä, pitäisi vain osata päättää! Joko nostalgista ja ihanan samettista Nansoa aivan Lempivaatteen alkumetreiltä, Pussycat London jouluinen tunika/mekko nallekarhulla tai Nanson punainen froteinen kietaisumekko. Sitten olisi vielä punavihreä äidin vanha Marimekon mekko, mutta vähän turhan kaapu makuuni, se oli kyllä päällä joskus kutosluokan joulujuhlassa :D Lisäksi vanha samettinen vihreä kotelomekko olisi ihana, mutta ei taida tällä haavaa mahtua päälleni eikä siedä lainkaan syömistä, joten varmaan joku noista ensiksi mainituista valikoituu ylle. En siis kovin juhlavassa asussa minäkään juhli, mutta siistissä ja mukavassa :)

    VastaaPoista
  2. Rva Herttainen: Mukavuus on kyllä pop. Viime vuonna nimittäin ei ollut kovin tuskattomat oltavat, sillä olin raskaana, söin järkyttävän ähkyn ja olin fiksusti tunkenut itseni satiiniseen pikkumekkoon... ei tule toistumaan enää ikinä! :D

    VastaaPoista