tiistai 10. marraskuuta 2009

Ysärijysäri...

Koska naama on sen näköinen, että kuvia ei kehtaa ottaa ja olokin sellainen ettei paljon muuta jaksa pukea kuin pukluisen neuleen yöpaidan päälle, on paras jättää päivän asu-postaukset väliin. Siksipä viihdytän tänään sekä teitä, että itseäni tällä mahtavalla tunnelmapalalla ihanalta 90-luvulta:
Hopeanväriset satiinifarkut ja PowerGirl-printtipaita ostettu jostain jo unohdetusta putiikista Turkin reissulla ehkä ´95 (oon niin vanha jo etten jaksa muistaa tai laskea). Asuun kuului tuolloin myös vyötärömittainen hopeatoppatakki - siis, kuinka viileetä! Ja technoo ja makeeta!

Parhaiten pääset tämän kuvan fiilikseen kun kuvittelet taustalle soimaan paikallisradion Diskoteekki-ohjelmasta c-kasetille nauhoitetun Spaceman-renkutuksen. Leila K:n Electric ajaa lähes saman asian.

Jos kerran muoti toistaa itseään, niin koska tää tulee takaisin?

4 kommenttia:

  1. Oon edelleen niiiiiiin kateellinen tuosta asusta, enkä vähiten siis siitä hopeatoppiksesta... Ah! itsehän sain tuolta reissulta vaan ne huonosti istuvat feikki-levikset. Olit idolini!

    VastaaPoista
  2. Ite olin kateellinen sulle siitä naamateepparista! Voi miksei näitä meidän mahtilöytöjä oo säilytetty tuleville sukupolville...

    VastaaPoista
  3. Kuka väittää, ettei mulla olis vielä sitä paitaa tallella? Todellakin on!

    VastaaPoista