perjantai 20. marraskuuta 2009

Veinticinco

Koska minua ei kukaan ole vielä älynnyt haastaa, pöllin haasteeni ihan omatoimisesti Nelliinan blogista. En nimittäin tykkää ehkä mistään niin paljon, kuin erilaisten listojen laatimisesta ja kyselyiden ja lomakkeiden täyttämisestä.

1. Kolme viimeistä ostostani: Tiistain asussa nähty raitapaita ja musta, vielä esittelemätön toppatakki Vero Modan avajaisista ja parin viikon takaiset lauantailöydöt. Näitähän on siis enemmän kuin kolme, mutta jos on kerralla ostanut enemmän, niin minkäs teet.


2. Isoin julkkis, jonka puhelinnumero löytyy kännykästäni: Iskä. Heh heh, tosi julkkis joo, mutta minun puhelimestani löytyvistä ihmisistä isukki on varmasti laajimmin tunnettu henkilö työnsä ja harrastustensa puolesta. Ja olihan iskä viime kesänä varsinkin usein telkkarissa. Mutta ei siitä enempää, jotta säilytetään sekä minun, että isäni anonymiteetti haluamallani tasolla :)

3. Viimeksi googlasin barcelonalaisia vaatetusalan yrityksiä. Äiti, älä säikähdä, mutta voi hyvinkin olla (ja onkin, jos nyt kaikki onnistuu) että syksyn tullen meidän pieni perheemme muuttaa Espanjaan.

4. Kaikkien aikojen huonoin ostokseni on kaikki hetken mielijohteessa ostetut turhat halvat rytkyt, jotka ovat vaan jääneet käyttämättä kaappiin lojumaan. Onneksi olen pikkuhiljaa alkanut oppia, että vaatteissa laatu korvaa määrän.

5. Käsilaukussani on juuri tällä hetkellä lompakko, avaimet, kamera, sekalaisia meikkejä ja muuta kosmetiikkaa, pinnejä ja läjä työkkärin Eures-neuvojalta saatuja papereita ja lippulappusia.

6. Suosikkikatuni koko maailmassa voisi olla vaikkapa Oxford Street Lontoossa tai Passeig de Gracia Barcelonassa. Suloista on myös astella vanhaa lapsuuden kotikatua, siellä missä vanhempani yhä asuvat.

7. Tyypillisin asuni on legginsit yhdistettynä trikootunikaan tai neulemekkoon ja pitkävartisiin saappaisiin.

8. Hienoin/kallein ostokseni on häämatkalta ostettu Marc by Marc Jacobs-laukku.

9. Olen riippuvainen aamukahvista ja rakkauvesta.

10. Tyylini kuvailtuna kolmella sanalla: viilee, helppo ja harmaa

11. Jos saisin loppuelämäni shoppailla vain yhdessä putiikissa, se olisi joku hyvä tavaratalo, josta löytyisi kaikki lempimerkkini. Jos oikeasti olisi ihan pakko valita vain yksi merkki tai liike, niin luultavasti pärjäisin Topshopilla tai Zaralla.

12. En ole ikinä ostanut mitään eBaysta, vaikka monen monta kertaa olenkin siellä pyörinyt selailemassa kaikenmaailman ihanuuksia ja ihmeellisyyksiä.

13. Parhaat outlet-löydöt teen Asoksen outletista. Jos Calvin Kleinin alushousuja saa kuudella punnalla ja pyjamapöksyjä kahdellatoista, voi mielestäni puhua jo aika hyvistä alennuksista.

14. Jos saisin periä jonkun koko garderobin, valitsisin... No joo, olisihan noita makeesti pukeutuvia julkkiksia kenen kaapin voisin ryövätä, mutta mitäpä iloa siitä olisi kun rytkyt eivät kuitenkaan päälleni mahtuisi. Valitsisin siis jonkun, joka omistaa paljon laukkuja ja kenkiä :)

15. Seuraava suuri hankintani on kunnolliset farkut sitten kun katson olevani siinä kuosissa, että pyllyni ei siitä tule merkittävästi enää pienenemään. Vielä en ole niin timmi, että sallisin itselleni uusien pöksyjen oston.

16. Tyyli-ikonini on kuka milloinkin. Otan inspiraatiota mieluummin sieltä täältä kuin että orjallisesti yrittäisin näyttää joltain tietyltä tyypiltä.

17. Kenkävalikoimassani on aivan liian vähän kenkiä. Ihan oikeasti, jos minun ja mieheni kengät pistettäisiin jonoon vierekkäin, olen aika varma, että miehen jono olisi pidempi (eikä vain siksi, että sillä on isompi jalka). Ja se on väärin!

18. Unelmieni laukku on tuossa vieressäni lattialla. No, jos joskus tuntuisi siltä, että toisellekin laukulle olisi tarvetta, niin kyllä se varmaankin joku Balenciaga olisi.

19. Käytän kuukaudessa vaate- yms. shoppailuun todella vaihtelevasti rahaa. Joskus olen saattanut laittaa moniakin satasia kuussa menemään, nyt taas kun olen äitiyslomalla ja vähätuloisempi, rahaa menee luonnollisestikin vähemmän.

20. Verkossa shoppailen mieluiten Asoksella. Saatan käydä päivittäinkin siellä klikkailemassa talteen vaikka mitä kivaa, ja sitten varsinaisella tilaushetkellä sitten karsin vain parhaimmiston kotiin päin.

21. Suosikkimuotiblogini on Pupulandia. Muitakin mahtavia blogeja toki on, mutta jos saisin lukea vain yhtä, se olisi tämä.

22. Olen kauneimmillani hyvin levänneenä, vähän laittautuneena ja hyvällä tuulella.

23. Makutuomarinani toimii useimmiten mieheni. Joskin en yleensä tarvitse häneltä niinkään kritiikkiä tai kommentointia, vaan kannustusta ostamaan. Välillä nimittäin iskee ärsyttävä "noemmäänymitääntarviiostavaanitelles"-masennus ja kaupan peilissä minulle irvistelee leveäperäinen finninaama oman tavallisen ja ihan kivannäköisen itseni sijaan. Silloin on ihan kiva, kun vieressä on se tyyppi, jolle olet maailman kaunein.

24. Hiukseni ovat tällä hetkellä maailman ärsyttävimmät ja karmeassa kunnossa - ei minkään-pituiset, juurikasvua jo monta senttiä ja liukkaat kuin mitkä.

25. Toiveammattini on se mihin olen valmistunutkin. Tosin haaveissa siintää oma mallisto ja merkki, ei se että jatkaisin ikuisuuksiin ison merkin alla nimettömänä suunnittelijana. Some day...

4 kommenttia:

 1. Voiii. Olen aivan tosi otettu, että Pupulandia on saanut suosikkiblogin kunniakkaan arvon. :) Kiitos! Aion itsekin vastailla tähän kyselyyn viikonlopun aikana. :)

  VastaaPoista
 2. Eipä kestä! :) Olen sitä mieltä, että tunnustusta pitää antaa jos joku sen on ansainnut - ja sinä jos kuka olet!

  VastaaPoista
 3. Voi, ihanaa kun teit tämän! On kiva oppia "tuntemaan" blogisisaria paremmin :) Mukavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi.

  Terkuin Lilou, joka suuntaa viettämään "omaa aikaa" kaupungin vilskeeseen :)

  VastaaPoista
 4. Lilou: Myöhässä vastailen, mutta toivottavasti teidänkin perheellä oli oikein mukava viikonloppu! Postauksista päätellen ainakin taisi olla. :) Ja omaa aikaa vielä, ah mitä ihanuutta!

  VastaaPoista