keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Vaatekaappijumitus

Huomasimme eilen mieheni kanssa omaavamme yhteisen ongelman - vakavan vaatekaappijumituksen. Meille on molemmille käynyt niin, että kun olemme todenneet jonkin tietynlaisen vaatteen toimivan, olemme vaistomaisesti täyttäneet kaappimme niiden lähes identtisillä kopioilla ja luoneet niin tylsät ja mielikuvituksettomat vaatekaapit kuin vaan olla saattaa.

Oma kaappini koostuu lähes yksinomaan tiukoista (pillifarkut, legginsit ja paksut sukkahousut) tai lyhyistä (muutamat minihameet ja shortsit) alaosista ja lukemattomista pitkistä yläosista (mekot ja tunikat, pitkät neuleet ja neuletakit). Ne muutamat "normaali"-mittaiset yläosat joita omistan ovat vuosien takaa ja visusti pinon alimmaisina. En omista yhtäkään jakkua, liiviä, paitapuseroa, (muuta kuin denim-)kankaista hametta, muita housuja kuin farkkuja - en mitään millä saisin edes vähän vaihtelua omaan tyyliini.

Olenkin päättänyt, että tälle tulee loppu nyt. Tästä lähin aion tietoisesti etsiä vaatekaappiini jotain ihan uudenlaista ja haastaa itseni pukeutumaan minulle ei-niin-tyypillisiin asukokonaisuuksiin. On aika uskaltaa tehdä vaatteilla muutakin kuin paljastaa omia parhaita puoliaan (jalat) ja piilottaa niitä huonompia (ylä-ja keskivartalo). Riittähän minulla rohkeutta muuhunkin - miksei siis tähän!

Kaappini sisällön ollessa vielä aika avuton auttamaan tässä haasteessa, voin aloittaa vaikkapa haaveilemalla pukeutuvani tähän ihanaan Topshopin neuleeseen: Kuva
Pakko myöntää, että ensimmäinen ajatukseni neuleesta oli:"Ihana! Mutta voi kun se olisi pidempi että pystyisin käyttämään sitä...".

Ja minkäköhän ihmeen takia en muka pystyisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti