perjantai 6. marraskuuta 2009

Suomen muodin huipulle - ihmettelyä

Kun Suomen muodin huipulle ohjelma syksyllä pyörähti käyntiin, ihmettelin kovasti, miksi ihmeessä Antti Asplund on otettu kisaan mukaan. Olin ymmärtänyt, että kilpailu on tarkoitettu ns. nimettömille, aivan vasta aloitteleville suunnittelijoille, joilla ei vielä omaa mallistoa ole ollut. Tuntui hassulta että kisassa olisi mukana kilpailija, joka ainakin tietyissä piireissä on jo hyvinkin tunnettu, ehkä jopa jollain tapaa menestynytkin suunnittelija.

Kun muutamia jaksoja ohjelmasta on jo käyty läpi, en enää jaksa ihmetellä Antin osallistumista - ihmettelen sitä, miten tuomarit kerta toisensa jälkeen katsovat läpi sormien hänen tekeleitään ja päästävät hänet jatkoon. Mielestäni Anssi Tuupainen on aivan oikeassa arvostellessaan Antin lahjakkuutta maikkarin sivustolla. En erityisemmin välittänyt eilisessä jaksossa pudonneen Lauran työstä, mutta siinäkin oli mielestäni havaittavissa huomattavasti enemmän luovuutta ja lahjakkuutta kuin missään Asplundin prinsessamekoista.

Mikä ihme siinä on, että ohjelman tuomarit tuntuvat jopa pelkäävän Antti A:n pudottamista kisasta ja kuin mielistelläkseen pitävät häntä yhä mukana? Onko Antin persoonan tuoma viihdearvo oikeasti ohjelmalle niin tärkeä, että se ajaa itse kilpailun ohi?

Voittajatyöstä olin sentään samaa mieltä tuomareiden kanssa. Jee, hyvä Jarno.
Kuva

Mitä mieltä sinä olet Suomen muodin huipulle kilpailijoista tai kisan tuomaroinnista?

3 kommenttia:

 1. Olit vähän aikaa sitten kysellyt blogissani näkyneiden saappaiden ostopaikkaa, ja ne ovat Meccasta. Huomasin kommenttisi vähän myöhään... :) Ja mukavaa että pidät blogistani, toivottavasti jatkat lukemista!

  VastaaPoista
 2. Hyvä puhe, mutsi! Täällä myös ollaan korvia ja kurkkua myöten täynnä AA:n tonttuilua. Vaikkei myö mittään muodista ymmäretäkään, niin sentään sen verran, et pitäis sitä vissiin osata vähän kaavaa vaihtaa. t. Manic Beach Village Preachers

  VastaaPoista
 3. Mimi: Kiitti vinkistä! Onneks ulkona alkaa näyttää siltä, että kumppariostokset voi sittenkin säästää keväämmälle :)

  M.B.V.P:t: Yeah! Kiitti tuesta!

  VastaaPoista