tiistai 24. marraskuuta 2009

Sonia Rykiel pour H&M

Jennin ja Nelliinan mahtavia uutisia lukiessani en voi väittää, ettenkö tuntisi lievää kateutta. Heille on suotu aivan mahtava tilaisuus päästä Pariisiin näkemään paikan päältä itse neulekuningattaren ja H&M:n yhteistyömalliston lanseerausnäytös. Kyllähän tuollaiseen tilaisuuteen lähtisi mieluusti itsekin, mutta onneksi matkaan on valittu sellaiset bloggaajatytöt, joilta matkan jälkeen voi varmuudella odottaa mukavaa luettavaa ja mielenkiintoista kuvamateriaalia.

Ja ainahan omaa oloaan voi helpottaa netistä löytyvällä kuvamateriaalilla. Itsehän en koskaan ole ollut varsinaisen Sonia Rykiel-malliston fanittaja, sillä pidän sitä itselleni liian ladylikena ja ehkä vähän tätimäisenäkin. Sen sijaan minuun on huomattavasti enemmän iskenyt malliston tyttömäisen chic pikkusisko Sonia by Sonia Rykiel. Toivonkin kovasti, että tulevassa yhteistyössä H&M:n kanssa näkyisi enemmän jälkimmäisenä mainitun malliston kaltaista raikkautta ja nuorekkuutta. Sonia Rykielin ja H&M:n yhteistyö pääsee meidän kuluttajien hyppysiin ensi alkuun joulukuun viides päivä kauppoihin tulevan alusvaatemalliston muodossa. Neuleista ja asusteista saamme sen sijaan haaveilla vielä kevääseen saakka. Liian pitkään!

Postauksen kuvituksena omat suosikkini niin Sonia by Sonia Rykiel (ylempi) ja Sonia Rykiel-mallistoista (alempi) a/w 2009. Kuvat täältä.

2 kommenttia:

  1. Mä ooon niin kade niille ! Ihan uskomaton tilaisuus oikeesti ! Voin kuvitella kuinka innoissaan ne on

    VastaaPoista
  2. No aijaa, eipä olis itseä yhtään huvittanut päästä tuollaiselle reissulle! Onneksi matkaan valittiin ainakin omasta mielestäni bloggaajien parhaimmistoa, ei harmita ihan niin paljon. Eipä sillä, että todellakaan kuvittelisin, että kaltaistani vasta-alkajaa edes harkittaisiin tuollaiseen :)

    VastaaPoista