perjantai 13. marraskuuta 2009

Smellycat

Niinkuin useimmat tytöt ja naiset, minä rakastan hajuvesiä. Joskus käytän pitkään vain ja ainoastaan tuttua ja turvallista suosikkia (käytin esim. monta vuotta putkeen Laura Biagiottin Lauraa), joskus taas vaihtelen tuoksua mieleni mukaan vaikka päivittäin. Aika ajoin kuitenkin kyllästyn samoihin vanhoihin tuoksuihini ja haluan kokeilla jotain ihan uutta.

En kuitenkaan halua ostaa kaikista tuoksuista suuria pulloja, jotka jäisivät sitten ehkä käyttämättä ja lojuisivat vaan vanhenemassa. Siksi olinkin innoissani, kun kesällä luin Trendistä artikkelin, jossa kerrottiin tästä nettikaupasta. The Perfumed Courtin ideana on pullottaa ja myydä pieniä näytteitä erilaisista hajuvesistä - erityisesti harvinaisemmista ja vintage-tuoksuista. Sivuston kautta voi löytää uusia tuttavuuksia ja etsiä tuoksuja esimerkiksi tietyn kukan tai hedelmän tuoksun avulla.

Itse tilasin tuolloin nämä neljä tuoksua vajaan parinkymmenen dollarin hintaan: Vaikka jokaisesta näistä ei uutta suosikkiani tullutkaan, olen ollut todella tyytyväinen ja iloinen tästä kokeilusta. Löysin nimittäin aivan uuden ihastuksen, josta en aiemmin ollut kuullutkaan (Lily Pulitzerin Wink) ja pääsin testaamaan hieman pidempään Marc Jacobsin Daisya, josta en aiemmin kaupoissa sitä nuuhkiessani ollut päässyt selville olisiko se niin ihana, että haluaisin koko pullon omakseni. Se, että tämä pikkupullo on ollut jo pitkän aikaa tyhjä, kertonee sen, että on (Vinkki, vinkki taas pukille).

Tästäpä tuli mieleen, että tämähän olisi oiva joululahjavinkki! Ei tarvitse muuta, kuin ottaa selvää lahjansaajan mielituoksu ja pystyt tilaamaan hänelle uusia tuoksuja kokeiltavaksi! (Huom. Sivuilta löytyy myös miesten tuoksuja!)

Onko joku muukin testannut The Perfumed Courtia? Mitäs pidit/miltä kuulostaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti