perjantai 13. marraskuuta 2009

Ostolakko

Julistinpa muuten tänä aamuna miehelleni, että ennen joulua en osta itselleni mitään pukeutumiseen liittyvää. Viime aikoina on tullut osteltua niin paljon kivoja asioita, että nyt on aika käyttää niitä ja inspiroitua ihan oman kaapin sisällöstä.

Koska haaveilu ei kuitenkaan maksa mitään, pyörin tänäänkin hyvän tovin net-a-porterilla ja löysin vaikka mitä ihanuuksia, joilla kaappiani täyttäisin jos a) olisi rahaa b) jos oikeasti sitä tarvitsisin. Enpä nimittäin usko, että kaapissani on tarvetta enää kovinkaan monelle tunikalle - niitä nimittäin riittää.

Mutta kun nyt näin puheeksi tuli, niin ihastelin siis muun muassa näitä:Kahdessa ylimmässä kuvassa Markus Lupferin "love" t-paitamekko ja kahdessa alimmassa Acnen The V jerseymekko. Molemmat siis net-a-porterilta. Nämä kävisivät kyllä kuin nappi silmään omaan vaatekaappiini, mutta olen onneksi aikuinen ja elän sellaisessa todellisuudessa, jossa tiedän että nämä ostaessani olisin täysi mäntti.

Ihan niin mänttiä ei kuitenkaan olisi ottaa pitkästä aikaa omaa kekseliäisyyttä käyttöön ja tuunata jotain näiden tyylistä itse. Sen verran yksinkertaisia ovat näiden kolttujen niin sanotut "jipot", että äkkiäkös saisin ainakin lähes jotain samanlaista aikaiseksi. Ei tarvita kuin pitkä harmaa t-paitamekko, valmiiksi virttynyt ylisuuri college, mustaa nauhaa ja sakset.

Jaksasinksmä?Enksmäjaksais?Viiittisinksmä?Enksmäviittis?

1 kommentti:

  1. Haa, tuon Acnen kuvan perusteella mun ikivanha TH-kollitsi kivoilla rei´iällä on vihdoinkin kuuminta hottia. Pitääkin vinkata puolisolle joka on sitä mieltä että se pitäisi heittää roskiin ;)

    Siis kivannäköinen mekko muuten, mutta mä en ymmärrä noita reikiä. Tulee mieleen ne muinaiset Dieselin vermeet jotka olivat liatun näköisiä ja maksoivat vielä mansikoita. Nyt on näköjään siirretty liasta reikiin ;)

    VastaaPoista