tiistai 3. marraskuuta 2009

Mad about plaid

Tyypillistä. Meillä käy aina näin, että kun toiselle ollaan vartavasten etsiskelemässä jotain, niin sitä etsittyä ei kyllä löydy, mutta juuri sille jonka piti olla mukana vaan makutuomarina, löytyy kyllä vaikka mitä. Minunhan ei tosiaan pitänyt ostaa eilen mitään, mutta kun törmäsin Espritillä tähän ruututunikaan, se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Olen niin pitkään ostellut vaan ihan-kivoja ja no-tää-nyt-sentään-mahtuu-päälle-vaatteita, että kun viimein alan päästä tästä jumituksesta ja pystyn ihastumaan vaatteisiin, niin annan kyllä mennä. Ei tässä siltikään tarvitse vielä puuroa ja tonnikalaa-dieetille ryhtyä.

Tämän tunikan yksi parhaimpia puolia on se, että se on jotain ihan muuta kuin mitä kaapistani nyt löytyy, mutta sopii silti suurinpiirtein kaikkeen mitä siellä jo on. Uuden duffelini lisäksi tämä on ainoa kaapistani löytyvä ruudullinen/ylipäätään kuosillinen vaate (en miellä raitoja niin vahvasti kuosiksi)ja tykkään siitä, että tästä löytyy muutakin väriä kuin mustaa, valkoista tai harmaata.

Nyt viime aikoina on kyllä tullut osteltua niin paljon uutta, että ehkä olisi aika laittaa lompakko piiloon ja käydä vähäksi aikaa ostolakkoon...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti