sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Lauantailöytöjä...

Pumpulan nukkuessa kiltisti pitkiä päiväuniaan, pääsivät äiti ja iskä eilen rauhassa yhteisen harrastuksen pariin - tietenkin shoppailemaan (no worries, on meillä välillä muutakin tekemistä). Oma saaliini näytti tältä:
Aika perussettiä siis ainakin värien osalta - valkoista ja harmaata. Tuttua ja turvallista, mutta mikäs siinä kun se toimii. Pitkille ja hoikille (siis farkkukoko 28/34) lahtelaisille ja Lahdessa päin liikkuville muuten vinkiksi, että entisen Vero Modan tiloihin avatussa 1/2 price outletissa on kasapäin juuri 28/34-kokoisia merkkifarkkuja (mm. Lee, Wrangler, Pepe Jeans). Itseäni harmitti kovasti kun löysin entisen suosikkimallini Pepen farkuista, mutta ne olivat tietenkin minulle aivan liian pienet. Muutenhan tuo pulju oli täynnä aivan karmeaa rättiä, mutta farkut kannattaa käydä vilaisemassa jos koko osuu kohdalle.

Nyt takaisin meidän perheen isukin ensimmäisen isänpäivän viettoon. Hyvää isänpäivää kaikille ihanille iseille, ukeille, papoille, vaareille...!

5 kommenttia:

 1. Hauskat nuo sukat! Postaamiasi kuvia selaillessa pistin merkille, että olet alkanut muistuttaa entistä enemmän itseäsi teinivuosina. Tarkotan siis, että selkeesti alkaa tyyli muuttua jälleen naisellista tommoseen grungempaan meininkiin. Tietystikin paljon tyylikkäämmin ja makeemmin, kun sillon muinoin. Älä siis ota enää iskän työhousuja arkikäyttöön, vaikka ne sillon niin eri kliffat olikin. Pumpulan isälle onnittelut!!!

  VastaaPoista
 2. Mistä olet ostanut tuon kuvassa näkyvän mallinuken? Haluaisin sellaisen itsekin, jos nyt joskus tästä miniasunnosta pääsen isompaan muuttamaan. :)

  VastaaPoista
 3. Hei ihana anonyymi-siskoni, taidatpa olla ihan oikeessa! Niin sitä alkaa toistaa itteään. Yks päivä tuli muuten mieleen, että mun asuhan on ihan kun sillon ennen vanhaan 6-luokalla - pikkukukallinen tunika vaan on vaihtunut harmaaseen, legginsit alkaneet kiiltää ja monenkirjavanraidalliset ylipolvensukat vaihtuneet mustiin. Lupaan olla kajoamatta iskän kaappiin! :)

  Mimi: Musta ei nyt valitettavasti oo kauheasti apua nuken hankinnassa, löysin omani nimittäin ihan muutamalla kympillä pari vuotta sitten lahtelaiselta kirpputorilta. Jos olet valmis pulittamaan nukesta vähän enemmän, niin kannattaa käydä esim. Lohikarin sivuilla (.fi, .net, tai .com, en muista, mutta eiköhän Google löydä perille). :)

  VastaaPoista
 4. Ihania vaatteita oot löytäny! Kävin tuossa viime vkloppuna teijän porukoilla ja Miims mainitsi tästä :) ja jos kävisin "vähän" ahkerammin miun omassa blogissa ni oisin huomannukki :) Mut tää on hyvä, ja tykkään siun tyylistä kirjottaa. Go Laura, Go!

  Ps. Ainii pääsin muute sinne Tahkolle töihin :)Haleja!

  VastaaPoista
 5. Ränks Anna! :) Ja onnea työpaikan johdosta, hieno homma! :)

  VastaaPoista