perjantai 27. marraskuuta 2009

Köh, köh, köh - RÖH!?

Kävipäs sitten niin mukavasti, että ollaan Pumpulan kanssa molemmat kipeänä. Pumpulan kuume nousi sikaflunssarokotteen saamisen jälkeen ja itse heräsin eilen aamulla kurkkukipuun - illalla olin sitten itsekin jo 38 asteen kuumeessa (ja se on harvinaista se). Toivon nyt vaan todella, todella kovasti ettei olla saatu pelottavaa sikaflunssaa...

Tämä sairastuminen ei nyt osunut yhtään hyvään saumaan, sillä perheemme iskähenkilö on poissa kotoa lähes koko ajan huomiseen iltapäivään asti töiden ja koulun vuoksi. Kuka meistä nyt pitää huolta?

Äh, en kyllä jaksa enää pidempää tököttää tässä koneella - päässä pyörryttää ja viluttaa. Taitaa olla kuume taas nousemassa - kuusisataisesta Buranasta huolimatta.

Hyvät ihmiset: PESKÄÄ NIITÄ KÄSIÄNNE JA JOS VOITTE, NIIN PYSYKÄÄ POISSA SUURISTA IHMISJOUKOISTA. VARSINKIN JOS OLETTE ITSE SAIRASTUNEET! TÄNÄÄNHÄN ON TURHA MUUTENKAAN LÄHTEÄ VAIKKAPA KAUPUNKIEN KESKUSTOIHIN, SILLÄ ON ÄLÄ OSTA MITÄÄN!-PÄIVÄ. Heipat vaan ja parantukaa pian, jos olette itse kipeänä siellä ruudun toisella puolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti