tiistai 3. marraskuuta 2009

Kate Moss for TOPSHOP Christmas´09

Olin aika innoissani äsken, kun Topshopin sivuille päästyäni huomasin Kate Mossin uuden malliston tulleen myyntiin. Odotin, että mallistosta saattaisi löytyä jopa jotain niin ihanaa, että voisin ensimmäistä kertaa ihan tilatakin jotain. Mutta blääh, ei inspaa kyllä ei niin yhtään. Jotenkin tuntuu, että 90-luvulla tuli nuo Orient-jutut koettua niin vahvasti (kiinamekot - ja aamutakit, vinorajaukset silmissä, sävyt, kuosit - kaikki!) että nyt ei vaan jaksa. Noista ajoista on vielä liian vähän aikaa, että pienet pystykaulukset ja kiinanapitukset tuntuisivat taas tuoreilta ja kiinnostavilta.

Mutta kyllähän sieltä jotain ihan kivaakin löytyi, nimittäin tämä: kuva

Tässä paidassa on jotain kivaa ja uutta korostettuine käärmeolkapäineen - sopisi näpäsäkästi vaikka käärmekuosisten asos-kenkieni pariksi. Silti, tämäkin oli mallistosta aika etsimällä etsitty hyvä juttu, joten se kertonee jo sen kannattaako tilaus vai ei. Mitäs muut ovat mieltä Katen uusimmista?

1 kommentti:

  1. To participate a formal party you always need a good dress. For me, I love wearing a green short sleeve dress. It makes me look sexy and it's comfortable.

    VastaaPoista