torstai 5. marraskuuta 2009

Jei! Selvisin!

En siis ostanut itselleni mitään! (paitsi peitepuikon, mutta ei sitä lasketa kun se on puhtaasti tarveostos) Valitettavasti ostettavaa ei kyllä löytänyt mieskään. On se vaan kumma, miten tylsiä valintoja esim. Sokoksen sisäänostajat ovat miesten puolelle tehneet. Naisille kyllä löytyy uutta ja erikoista, mutta miehille sitä ihan samaa kuin viimekin vuonna - vain yksi tai kaksi pientä sävysäätöä ja avot kun miesten pitäisi olla taas tyytyväisiä. Epäreiluutta on myös kenkäpuolella. Esimerkiksi naisten tennareissa oli vaikka mitä vaihtelua sävyissä ja kuoseissa - kivoja ruutuja ja jotain jippoa. Ja kun käänsimme katseet miesten kenkiin - niin, tarjolla perusmalleja ja vaihtoehtoina jännittävät musta tai ruskea. Oooh-la-laa.

Voi vaan sanoa, että onneksi en ole mies. Ensinnäkin, jo erilaisten vaatekappaleiden määrä tuo ihanaa vaihtelua naisten pukeutumiseen. Voin valita, laitanko tänään mekon, hameen, shortsit, housut, tunikan, haalarin, legginsit... ja lista jatkuu. Mistä mies valitsee? Vaihtoehtoina on housut ja paita - vain molempien tyyppi muuttuu. Toiseksi, miehille tarjottava värimaailma on armottoman yksipuolinen - joko ylitylsää harmaaruskeaa hissuttelua tai sitten kirkuvaa neonhihhulointia. Mistä valitsee sellainen mies, joka on kiinnostunut muodista, haluaa erottua, mutta ei tehdä itsestään neonvärejä kirkuvaa mainostaulua? Kertokaa oi Suomen sisäänostajat - missä mättää?

Once again, so happy to be a girl.

Ihan tyhjin käsin emme kuitenkaan kotiin palanneet - löysin nimittäin jo nyt oivasti pukin konttiin sopivia juttuja! Varsinkin tänä vuonna, kun ostosreissuja karsimassa ja lyhentämässä on armas pikkuisemme, kannattaa lahjojen osto aloittaa jo hyvissä ajoin. Pikkunyytin kanssa ei ole asiaa aatonaatonaattojen ryysiksiin. Olen myös miettinyt lahjojen ostamista nettikaupoista - nissä kun tulee nykyään pyörittyä hyvinkin paljon, voisi tehdä kivoja ja vähän erikoisempia löytöjä.

Jokos te olette aloittaneet tonttuilun?


Kuvan pukin bongasimme hieman yli vuosi sitten häämatkallamme Miamin South Beachilla, Floridassa. Aika raikkaanoloinen tapaus... :)

4 kommenttia:

 1. Mikä estää miestäsikin pukeutumasta tunikaan tai haalareihin..? t. Uskollinen lukijasi

  VastaaPoista
 2. Heh, täytyykin kysyä häneltä, että kuinkas olis? Jotenkin epäilen, että hän ei innostuisi... :)

  Kiva tietää että olen saanut jo uskollisen lukijan. Olen ollut ihmeissäni kun lukijoita ylipäänsä on jo löytynyt - saati että joku olisi ryhtynyt ihan oikeasti blogini seuraajaksi. Kiva että olet siellä jossain ja luet höpinöitäni. :)

  VastaaPoista
 3. Voi moro senkin nolo, kun et siskoos tunnista...
  Mut ihan kiva, että sain sut hetkeks innostumaan blogisi suosiosta. t. Ei nukuttu taaskaan ei...

  VastaaPoista
 4. Voi herkkumude senkin muuli! Ois pitäny uskoa sushua kun se epäili että se oot sinä...

  t. Blue-eyed fool

  ps. unta putkeen ysistä neljään - siinä kosto koijauksesta. ha

  VastaaPoista