perjantai 13. marraskuuta 2009

Hiusikävä


Minusta tuntuu siltä, että kaikki kauneimmat itsestäni otetut kuvat on otettu jo yli vuoden takaisella häämatkalla. Kun viimeksi huokailin raikkauden ja nuorekkuuden perään, nyt kaipaan hiuksiani.

Jossain ihmeen hulluuden puuskassa menin raskauden loppupuolella leikkauttamaan takaa lyhyemmän ja edestä pidemmän polkkatukan. Olin olevinani niin kauhean rohkea ja piristyväni uudesta leikkauksesta, enkä ollenkaan suostunut muistelemaan, miten edellisten polkkakertojen jälkeen olen aina viimeistään kahden viikon päästä jo itkenyt hiuksiani takaisin. Niin nytkin.

Ovathan hiukseni toki kasvaneet jo melkoisesti yli polkkamitan, mutta vielä on niin pitkä matka noihin ihaniin, pitkiin, vaaleisiin kutreihini. Olen tutkaillut varmaankin kaikki mahdolliset hiustenpidennyksiin liittyvät sivustot ja ruikuttanut ruikuttamasta päästyäni ankeaa lettiäni. Jopa siinä määrin, että mieskin alkoi kai uskoa hiusten lyhyyden pilaavan elämäni. Hän nimittäin tunnusti käyneensä (joululahja mielessään) suosikkikampaamossani kyselemässä pidennysten hintoja. Valitettavasti hinnat eivät olleet aivan opiskelijan kukkarolle käyviä...

Eipä tässä auta siis kuin antaa ajan kulua ja tukan kasvaa. Ja toivoa, että joku jaksaa kuunnella yhä vain jatkuvaa ruikutustani. Sillä kun hiukset ovat kyseessä, niin ovatko ne nyt ihan oikeasti koskaan hyvin?

5 kommenttia:

 1. Onpa ehaaana kuva siusta...
  Osta tukka jostain tukusta ja tuu tänne pohjoiseen syntymäkaupunkiisi laitattammaa ne sillä meitsin hääkampaajalla. Ei maksanu paljon.

  VastaaPoista
 2. laettaako se teippilöellä? ku semmoset olj mielessäin...

  VastaaPoista
 3. Se laittaa vaikka ruuveilla tai nauloilla, jos tarve vaatii.

  VastaaPoista
 4. Niin ja siis mullehan se laitto sillon teipeillä.
  (jos nyt näin asiallisestikin kommentoisin välillä.)

  VastaaPoista
 5. Olisiko sellaiset clip on-pidennykset sinusta tosi vaivalloiset? Näyttää ainakin hurjan simppeliltä, ja voisit sitten napsutella ne kiinni, jos ihan kovasti alkaa tukka ahdistamaan? Eivät ainakaan tekisi omille hiuksille niin paljon hallaa kuin muut, ja voisit vaihdella tyyliä nopsasti polkasta pitkään. Olen nähnyt ihan luonnollisen näköisiä tukkia tällä lailla laitettuna!

  VastaaPoista