maanantai 23. marraskuuta 2009

Barcelona-kuume kasvaa

Kuten perjantaisessa postauksessani vähän paljastinkin, on perheellämme tällä hetkellä aivan järjetön Barcelona-kuume. Olemmekin nyt vakaasti päättäneet, että teemme kaikkemme sen eteen, että syksyn tullen pakkaamme kimpsut ja kampsut ja muutamme lämpöiseen haavekaupunkiimme.

Muutamia edistysaskeleita haaveemme suuntaan olemme jo ottaneetkin. Viime viikolla istuksimme hyvän tovin työkkärissä Eures-neuvojan juttusilla ja tänään mieheni sai sovittua itselleen töitä syksyyn asti. Olemme siis varustautuneet hyvillä neuvoilla työnhakuun ja pystymme saamaan paremmin rahaa säästöön, kuin mitä opiskelijan ja kotiäidin tuloista saisi kasaan.

Nyt olisikin tärkeintä alkaa tekemään töitä kielitaitoa kohentaaksemme. Mieheni ei nimittäin puhu sanaakaan espanjaa, enkä minäkään kolmen lukiokurssin pohjalta kovinkaan sujuvasti kommunikoi. Katalaanikin on meille yhtä hepreaa. Myös portfolioni, jolla viimeksi olen hakenut töitä kaksi vuotta sitten, pitäisi saattaa ajantasalle ja sähköiseen muotoon, jotta pääsisin ihan tosissani työnhakuun. Suunnittelijoille kun eivät paikat aukea pelkkää CV:tä vilauttamalla.


Välillä on niin vaikeaa pysyä pöksyissään kun on niin innoissaan! Mutta on pakko rauhoittua ja ymmärtää, että vielä on paljon oppimista ja tekemistä ennenkuin haaveemme voi toteutua.

Jos blogiani sattuisi lukemaan joku Barcelonassa/Espanjassa asuva/asunut, niin vinkkejä kaikesta mahdollisesta Barcelonaan ja siellä asumiseen ja elämiseen, työn tekemiseen ja hakemiseen (mihin vaan) liittyvästä otetaan lämmöllä vastaan!

Kuva

2 kommenttia:

  1. Muutan teijjän mukana... Sain vähän kökköjä uutisia tulevaisuuteni suhteen tännään, plääääh.

    VastaaPoista
  2. No voi nönnö, soitellaan vaikka huomenna niin saat kertoa lisää.

    VastaaPoista