torstai 22. lokakuuta 2009

Vihdoinkin uudet rillit

Siitä lähtien kun opiskeluaikoinani sain baarissa kalliit silmälasini hajalle, olen käyttänyt vain ja ainoastaan Favopticilta tilattuja halppislaseja. Toki ne ovat olleet hintaansa nähden oikein hyviä ja toimivia, mutta kyllähän rahalla parempaakin saa. Olen valitellut kipeitä ja väsyneitä silmiäni jo hyvän tovin ja mieheni on jo muutamaan otteeseen raahannut minua optikkoliikkeisiin kehyksiä sovittelemaan. Rillirousku kun on itsekin, hän tietää ettei silmien kanssa ole leikkimistä ja koettaa kovasti saada vaimonsakin sisäistämään tämän tosiasian.

Kesällä oli jo vähällä, että olisin siirtynyt kunnollisten silmälasien käyttäjäksi, kun löysin mahtavan hienoja Chanelin kehyksiä. Valitettavasti vain hieman vajaa 500€ pelkistä kehyksistä tuntui tuolloin vähän turhan kovalta hinnalta. Tänään, kun ensin olimme tuskastuneet Stadiumin avajaisten järjettömässä ryysiksessä, mieheni väsytystaistelu kuitenkin lopulta onnistui ja hän sai kuin ohimennen minut huijattua Optikko Mäkelälle sovittelemaan kehyksiä.

Kävikin niin, että siinä huvikseni sovitellessa löysinkin ehkä täydellisimmät kehykset ikinä - ei liian isot, muttei liian pienetkään, sopivasti-muttei-överisti-trendikkäät, mustat ja muoviset D&G-kehykset. Ei auttanut muu kuin vihdoinkin antautua ja kiikuttaa kehykset kassalle. Vielä kun pääsin näöntarkastukseenkin siinä samalla ja kuulin että linsseissä olisi huipputarjous, oli ostokokemus täydellinen ja hymy viipyi kasvoillani pitkään. Kuvia uusista rilleistä luvassa ensi viikolla, kunhan saapuvat.

Kiitos miehelle ja kiitos mukavalle optikkotädille!

Ja muuten, sovitin uudestaan niitä Chanelin kehyksiä - ei kilpaile edes samassa sarjassa näiden D&Gn kehyksien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti