keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Order, order in the wardrobe!

Minua ei tuttavapiirissäni tunneta erityisen järjestelmällisenä tyyppinä. Jokainen minua vähänkin enemmän tunteva tietää kuitenkin, että on ainakin yksi asia, jossa olen lähes sotilaallisen tarkka. Ja se on vaatekaapin siisteys ja järjestys. Kaapin ulkopuolella vaatteita saattaa lojua välillä vähän epämääräisemmissäkin paikoissa, mutta kaapin sisällä vallitsee tiukka kuri, josta ei poiketa. Tähän kaappiin ei tungeta mytyssä olevia vaatekasoja! Henkarikaapin järjestys on tämä:1. Mustat
2. Mustaraidalliset (raidat menevät aina tummimman raitasävyn mukaan)
3. Harmaat, liukuen tummimmasta vaaleaan
4. Harmaaraidalliset
5. Valkoiset, alkaen kirkkaanvalkoisista jatkuen luonnonvalkoisiin ja beigeen (ja ruskeaan, jos sitä kaapistani joskus löytyisi)
6. Keltainen, oranssi, punainen, lila, sininen, vihreä (niinkuin sateenkaaressa, nätisti liukuen ja raidalliset jutut kuten edellä, tummimman värisävyn mukaan)
7. Denim vaaleimmasta tummimpaan pesuun

Kuulostan varmasti todella pakkomielteiseltä, mutta saan siitä jotain kummaa mielihyvää, kun saan pidettyä kaappini tällaisessa ojennuksessa. Yksi mielipuuhistani onkin vetää kaikki kaapin vaatteet ulos ja järjestää ne kunnolla uudestaan. Sillä vaikka kuinka tarkka olenkin, välillä värit menevät sekaisin ja kaappi on pakko palauttaa ruotuun. Rakastan myös viikkaamista, mutta koska juuri tänään pinoni eivät ole esittelykunnossa (=värijärjestyksessä), jätän hyllykaappini nyt vielä esittelemättä. :)

Onkohan olemassa toista samanlaista vaatekaappinatsia?

2 kommenttia:

  1. En oo ite samanlainen mutta haluaisin kyllä olla, se helpottais varmaan!

    VastaaPoista
  2. Helpottaa se ainakin löytämään tarvittavat vaatteet nopeasti - eri asia on sitten se kuinka paljon aikaa itse järjestely vie. Mutta eipä se haittaa kun kerran tykkää siitä puuhasta - jopa niin paljon, että olen monet kerrat intoutunut järjestämään myös mieheni ja siskoni kaappeja!

    VastaaPoista